Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Et par billeder fra dagens køretur. (Generelt)

af gaest, 30/7 2015, 09:53 (3192 dage siden) @ glade-koege

Man må da håbe DJK snart for dem under tag.. Men omvendt har skrevet til djk flere gange 2G S-tog sæt uden svar så det er svært at blive klogere plus støtte når de ikke har interesse i at svare en.

Gad vide hvor mange henvendelser DJK får omkring det tog i løbet af en uge?
De hænger på et tog der kræver en masse indendørs plads, men som ikke har noget potentiale som køreklart veteran S-tog. Åh ja, alle vil så gerne have et 2g S tog ud at køre! Lyden, lugten, det hele... Men hvor meget vil de køre med det når de første par ture har været kørt? Og er skal mere end et par præsentationsture til for at tjene den istandsættelse + nyt togkontrolsystem hjem.

Omvendt, hvis de følger DSB-M's eksempel og erkender at det her ikke har nogen fremtid, ja så giver det ballade. Mest fra dem de ellers ikke ser så meget til i det daglige - men uden tivl har fået og vil få mange brokkemails fra. Dem der virkelig giver en hånd med vil derimod have et mere realistisk syn på det muliges kunst, og erkende opgavens håbløshed, hvor ondt det end gør.

Styrevognen derimod, skulle kunne bruges til My1126, så det giver mening at ville bevare den, selv om den ikke er helt original. Og den smager da lidt af Sjællandsk regionaltrafik, og vil kunne spare et omløb hvor dette er for tidskrævende eller ikke muligt.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak