Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Vil DSB s timeplan smuldre nu - sidespor (Generelt)

af Lars Møller Jensen ⌂, Röbäck, Sverige, 2/8 2015, 18:56 (3162 dage siden) @ Gæsten

Hvornår er DSB gået ind i politik? Er det ikke transportministerens og folketingets opgave at mene om noget bliver for dyrt?


Selv om der ikke er flere tilbage "fra dengang" og man er rykket ud fra Sølvgade, er der åbenbart flyttet en ånd med til Taastrup. Et eller andet sted har man en ide om stadig at være et departement direkte under trafikministeren (med generaldirektøren med funktion som departementschef). Måske en eller anden skulle fortælle dem, at sådan ser verden ikke længere ud.

Hej

Sommetider har jeg på fornemmelsen at det forholder sig omvendt og at det er transportministeren som måske burde informeres om konsekvenserne af tidligere tagne politiske beslutninger.

Med venlig hilsen
Lars Møller Jensen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak