Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Marcipan-tog (Generelt)

af shipmik, 28/11 2016, 09:59 (2698 dage siden)

Ja, nu er det blevet kendt at Anthon Berg osse har mistet lysten til at rejse med tog fra København til Jylland og den modsatte vej. I år er de sponserede julerejser for studerende blevet til busrejser - men så er alle passagerer jo også sikret en siddeplads.... Læs mere: http://bit.ly/2gcJr5v

Bent Mikkelsen

Marcipan-tog og sponsoratet

af Nordexpress, 28/11 2016, 11:10 (2698 dage siden) @ shipmik

Tak for linket. Tjah, nu er netop de unge og de studerende jo målgruppen for busrejser som det ses såvel herhjemme som i det sydlige naboland.

Dels må man formode, at nogle kvikt tænkende busoperatører har foreslået sponsoren nogle nye løsninger. Men når man ser på tilmeldelseskuponen kan man få den tanke, at det bliver nemmere at imødekomme de studerendes ønsker optimalt - altså at tilrettelægge nogle kørselsruter, der svarer til rejsebehovet.

Naturligvis i modsætning til jernbanen, hvor man tager udgangspunkt i et stift produktionsapparat, først skal en kanal søges hos og tildeles af Banedanmark, dernæst køres der efter én køreplan i nogle få løb.

Hvis det er mere optimalt med bus kan man tænke sig, at gevinsten bliver en lavere pris per anvendt sædekilometer og at der bliver større mulighed for reklameeffekt i flere byer lokalt.

Marcipan-tog

af jmp ⌂, Vejle, 28/11 2016, 15:06 (2698 dage siden) @ shipmik

Man sparer skiftet til/fra bus i Korsør og Nyborg. Arriva har ikke noget tunnelgodkendt materiel.

Jan

DSB EA3005
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak