Avatar

Postkort med S-tog i Lyngby efter 1941

af Michael Deichmann ⌂, Gribskov kommune, 10/6 2012, 17:30 (4309 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Ud fra de tidligere bidragsydere er det nok 1963 - 64.Jeg spottede også højhuset oppe på bakken ved Lundtoftegårdsvej og jeg mente ikke det var så gammelt som 1957. Tom Boye har så gjort sig ulejligheden med at slå det op på BBR. Smart tænkt :-)

At der ikke er ret mange biler på omfatsvejen skyldes nok at der ikke var så mange biler i 1963-64 - og de der var kørte ikke så meget som biler gør idag. Det var mere en luksusting dengang i forhold til idag hvor det for mange er blevet en nødvendighed. Man boede ikke så langt fra jobbet og kunne man ikke gå eller cykle tog man S-toget eller bussen.

Andre tider.

Desuden kunne det jo være taget en tidlig sommermorgen.

Jeg undrede mig lidt over husrækken foran rådhuset, og ser man her på vores uundværlige Google maps kan man da også se at kun 2 af husene er tilbage. De andre er (formentlig) ofret for at gøre Jernbanepladsen større.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

De danske gasværker og banerne omkring

De danske gasværker og banerne omkring. Pris 330 kr.

Læs mere
Indsend billeder

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak