Avatar

Nærumbanen, LNJ Sm 13, Brede trb. (+ 4 fotos)

af Michael Deichmann ⌂, Gribskov kommune, 5/9 2012, 14:31 (4222 dage siden) @ Michael Deichmann

Skal vi lige runde de biler af, så kan man jo se de alle fire har en eller anden "rallyplade" sat på foran. Altså må de være med i et eller andet veteranbilsløb.
Nu bor jeg selv i Nordsjælland og mindes ikke at have set noget om noget løb bemeldte søndag, så jeg har faktisk måttet ringe til DVK's formand for at høre hvad det nu var for et løb, der havde forbigået min næse :-) Jeg kan nemlig se DVKs logo på pladerne, så....

Det var Austin Klubben, der markerede 90 året for introduktionen af Austin 7 i september 1922. Så de var også ude i jubilæumsøjemed ;-)
De sluttede iøvrigt ved Sommers automobilmuseum i Nærum, hvor man netop i søndags åbnede en særudstilling om Austin og Austin 7 - i samme anledning (de 90 år).

Det var derfor jeg ikke havde interesseret mig for det. Jeg har ingen Austin.

Så kom det også lige på plads...
(EMW'en og MG'en må have været med fordi de pågældendes Austiner har været i udu. Der går somme tider måneder fra man tilmelder sig til løbet, og der kan meget ske)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB T299

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak