US Army togsæt i Danmark (?)

af Steffen Dresler, 11/10 2012, 17:00 (4187 dage siden) @ Thorbjørn

Go´eftermiddag!

Ha, glemte jo i farten at skrive at billedet - som også Thorbjørn skriver - ER Maskindepot Helgoland. Det var vel også det naturligste sted at overnatte, hvis man nu var lyntog, selvom tysk oprindelse. Der var plads indendøre hvis nødvendigt.
Hvis man ser tydeligt efter, kan der på det ene billede over DSB´erne hatte, ses nedgangen til den daværende Svanemøllens S-togs station, der dengang lå MODSAT (perron) af den nuværende. Desuden kan man se den karakteristiske røde-gule farve murstenene broen var bygget af havde. Den er jo også nedrevet og erstattet af en moderne, der i parantes er ved at blive undergravet af netop Nordhavnsforbindelsen, der vil lede trafikken fra Lyngbyvej ned til Svanemøllenbugten og???
Det store fire etagers hus i baggrunden til venstre husede også "Mandskabskantinen" for de ansatte på Helgoland, bedre kendt som "Cafe Kildevæld", hvor der var (er?) opsat kørekontrollere og andre ting fra motormateriellet på "stambordene". Dette er jo selvfølgelig noget jeg har hørt om fra andre.

Fortsat god aften.

Steffen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Lokomotivfabrikker

DSB N184

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak