CM: Leg med hjemmeside

af Steffen Dresler, 20/10 2012, 22:41 (4195 dage siden) @ Mire

Go´aften UTJ og Jean Henrik!

Det UTJ er igang med – leg med hjemmesider – er i denne forbindelse og med det emne, en rigtig god ide.
Jeg tænker på, at med netop vognmateriellet, er der meget mere at udbrede viden og informationer om. Og dette uden at træde allerede værende sider eller andre over tæerne.
Der MÅ være mange informationer fra bl.a. den netop udgivne personvognsbog, der ikke kunne komme med af mange årsager, hvorfor man så netop hér på din hjemmeside, kan gå i dybden med de enkelte materielgenstande.
På ”jernbanen” finder du de almindeligste ”her og nu data” de fleste umiddelbart har brug for. Og netop endnu mere om en type, kan gøre disse sider uoverkommelige og ikke læsbare – som også nævnt ”toiletrullen”. Det er den nuværende opsætning og som sikkert ikke kan ændres uden det hele skal kastes op i luften, og så taler vi om masser af tid og sikkert også penge, der så skal tages fra andre opgaver.
Med det du er begyndt på, hvis det altså er tanken, har du så den gode og hurtige informationsindhentning på ”jernbanen”, personvognsbogen, der giver perspektivet og sammenhængen og endelig din side, hvor du som hér (C-mads) går ned i materien.
Med hensyn til opsætningen af siden har jeg set på bl.a. nogle hollandske sider om vognmateriel, at der hurtigt og nemt på 1. side er adgang til den valgte personvognstype. Tryk og du er på det valgte. Når du er færdig, tryk ”pil op” og du er ved starten, selvom siden (erne) som sådan er sammenhængende. Siderne er fyldte med tabeller og billeder, der ALLE er klikbare i højeste opløsning for det du måtte ønske. Der mangler hér tegninger, men de er jo til at finde eller fremstille, alså teknikaliteter.
Man KUNNE tænke sig en mulighed for links fra BÅDE ”jernbanen” til den dybtgående behandling (dine sider) og TILBAGE herfra, hvis man ønsker det store overblik.
Bare nogle tanker.


Steffen

Nå, ja, HVIS det er samme FKIT der er nævnt m.h.t. opsætning som jeg tænker på, så pas på. De har samme renomme som andre forkortelser jeg lige kan komme på som FPT og FAUK;-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak