Misbrug af fotos:

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 27/6 2016, 16:50 (2854 dage siden) @ Ole Juhl
redigeret af Erik V. Pedersen, 27/6 2016, 17:34

Hej.

Ja, --en ting kan jo ses fra mange sider, men når man nu f. eks. to gange har set en hel hj.side ("underside") overført til en fremmed persons hj.side og med vedkommendes navn under --og endda copyright i det ene tilfælde-- som udgiver, så . . .

I andre tilfælde er fotos anvendt i bøger, hvor "medarbejdereksemplaret" gik til den der havde "lånt" fotoet ! ! ! Så er der de tilfælde, hvor ens fotos bliver anvendt som illustration i "sager", som man ikke lige sympatiserer med. Når man bliver klar over det - kan det være for sent.

Angivelse af Copyright / vandmærke: Som Th. Rithmester angiver: Det tager ca. samme tid at fjerne det, som det tog at sætte det ind, --ved beskæring, eller måske 10 sekunder længere ved kloning i Photoshop.

Jeg har foreslået det tidligere, men skal den løsning være sin tid værd i det lange løb, så . . .

[image]

. . . er dette måske løsningen. I det mindste tager det lidt længere tid at fjerne med Photoshop.

---------------

Nu skal det jo også lige bemærkes, at flere af de pågældende "lånere" selv påberåber sig Copyright. Her bliver det så pludselig en "sag" at anvende sit eget foto :-)

Vi får se, hvor mange andre, der evt. også genkender deres fotos på siden. Allerede de, der i øvrigt er nævnt med links, må vel være selvskrevne.

Erik V.
www.evp.dk

[image]
.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak