Misbrug af fotos:

af Gunnar W. Christensen ⌂, Store Merløse, 28/6 2016, 11:38 (2831 dage siden) @ Ole Juhl

En kommentar til Ole Juhl’s henvisning til de 50 midaldrende mænd på DJK’s udflugter, der tager det samme billede, hvorfor er det så lige at man ikke ser så mange billeder fra de udflugter på nettet ? Nok på grund af kvaliteten og fordi det var yderst få som fotograferede med et speglreklekskamera som jeg ret hurtigt gik over til. Vi var også mange yngre medlemmer med på turene kan jeg sige af egen erfaring, da jeg har deltaget i langt de fleste DJK udflugter siden 1967.
Det får mig til at komme ind på vandmærket, mine nyere vandmærker lægger sig ind i baggrunden og et stykke oppe fra midten, ikke som i EVP’s eksempel ovenpå motivet, jeg har ikke forsøgt, men mit vandmærke er ikke let fjerne. Ydermere vil jeg også fremover lægge filinformationer om billedet, copyright m.m. ind i billedets IPTC-data, hvis der er en kopist der snupper billedet vil de oplysninger altid følge billedet på dets vej rundt på nettet. Vandmærket samt nedsættelsen af billedet til 1200 pixels sker i en ruf i en ”action”, selv for rigtig mange billeder. Filinformationerne lægger jeg også ind med en action, senere på ugen lægger jeg Linie 7 op på www.tog-billeder.dk så kan I se hvad jeg prøver at forklare.
Det nye vandmærke og filinformationerne vil jeg snarest påføre alle mine danske sporvognsbilleder, da det nok er dem som er mest udsat for ulovlig kopiering.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak