Misbrug af fotos - nu med rettelser

af Michael Olsen, 6/7 2016, 12:52 (2845 dage siden) @ Michael Olsen

Kære Georg

Jeg gør alt for at respektere ophavsretten og kreditere fotografen, hvis jeg kender navnet. Jeg finder en del foto - ikke på nettet - hvor fotografens navn ikke er angivet. F.eks. har jeg netop med posten modtaget en samling på 40 digitale print af foto, men uden oplysninger om ophavsmand. De fleste er formentlig taget af Torben Liebst, men jeg har ingen anelse. Jeg kunne selvfølgelig kontakte ham og spørge til hver enkelt foto, men det har han næppe tid til.

I dit tilfælde lå de nævnte foto en i en stor samling Joen Jensen billeder, som jeg modtog netop fra webmaster, og derfor antog jeg, at han var ophavsmand til alle billederne.

Nu har jeg rettet billedteksterne i de foto, du nævner, så du bliver krediteret med navn og dato. Men 'desværre' er dine foto så gledet lidt længere ned af siderne aht. til kronologien, men det gør vel ikke så meget.

Og jeg modtager meget gerne kopier af andre sporvejsfoto, hvis du har lyst til at bidrage. Du er velkommen til at kontakte mig - så svær er jeg altså heller ikke at få fat i. Brug evt. kontaktoplysningerne på min hjemmeside.

Mvh Michael


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Jærnbanen gennem 100 aar
Jærnbanen gennem 100 aar

Redaktionen har fra Kim Diedrichsen modtaget en scannet version af Illustreret Familie-Journals 26. Haandbog fra 1927, der indeholder ´En Skildring af Ildhestens Sejrsgang over Jorden og nogle træk af Jærnbanens Historie´. Hæftet er på 48 sider.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak