Jernbanemuseum inviterer lærere til inspirationsmøde

af Steffen Dresler, 10/7 2016, 00:05 (2845 dage siden) @ Thomas

Kære Thomas.

Nu kender jeg faktisk slet ikke til denne sag med disse busser, deres type, stand, om bevaringsværdigt eller lignende, da disse busser ikke har min interesse.

Med hensyn til denne sag du nævner er der skrevet lidt, som du måske kan blive klogere på her: http://www.jernbanen.dk/forum/index.php?id=112158 .
Vedkommende har åbenbart set korrespondancen og ved hvad der er sket og ikke mindst HVORFOR. Men det er jo kun ”den ene side”, nemlig åbenbart den forsmåede. Og en sag har som bekendt altid mindst to sider.

Som i andre sager, går jeg ud fra, at museet helt sikkert har stillet nogle betingelser for at overgive/sælge/forære/udleje nogle materielgenstande, man ikke selv var interesserede i og som – hvis ikke nogle betingelser var opfyldt og genstandene afhændet, ville blive sendt til huggeren. Og disse betingelser kunne åbenbart ikke opfyldes i de nævnte tilfælde og de der kunne, var så ikke interesserede. Altså skrottet.

Jeg kender ikke til betingelserne, der er lagt for dagen, men fordi man kalder sig et museum, samling, klub, interesseorganisation eller hvad ved jeg, er det jo ikke = med, at kunne opfylde de ønskede betingelser, vel? Og så er tingene åbenbart afhændet til skrot. Og DET er der ALTID nogle der synes er uretfærdigt. Og set med deres øjne dybt uretfærdigt.

Men så må man jo gøre sig anstrengelser for at kunne opfylde de ønskede krav og indenfor en rimelig periode, hvis det skulle ske igen. Museet er jo IKKE oplagsplads for materiel man ikke ønsker eller som andre ikke har plads til eller mulighed for at kunne oparbejde, vel?

Mere kan jeg ikke komme det, da det er uden for min viden.

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak