Misbrug af fotos:

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 18/7 2016, 19:40 (2837 dage siden) @ Erik V. Pedersen

Atter et tilfælde af misbrug af en EVP-side: http://dengang.dk/artikler/gallery/noerrebro (lidt nede på siden), bl.a. fotografiet af Stjernen-gavlreklamen "VIKING KRAFTIG PILSNER", men også denne gang er min hj.side næppe den eneste, der har lagt billeder til. Se selv.

Også her, er der tilsyneladende "Copyright © 2014 Dengang.dk i samarbejde med IP-Support.dk" ! ! ! ! ! men åbenbart kun gældende den ene vej ! ! !

Det er ikke -for min skyld- ikke nødvendigt at gentage alt det, der er skrevet om, hvordan man kan beskytte sine fotos. Det er bare utroligt, at det er dem, der hjælper andre, ved at lægge deres fotos ud, der skal have -også- det ekstra arbejde, -samtidig med, at det ikke just pynter på billederne. Hertil: Det tager oftest kun 10 sek. at fjerne det og 2 min ekstra, hvis man skal omgå -i det mindste een af- de andre, bedre, beskrevne sikkerhedsforanstaltninger.

Der må da være andre, der også rammes af det ! ! !

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Erik V. Pedersen,
www.evp.dk

[image]
.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
Det militære sidespor ved Næstved
Det militære sidespor ved Næstved

I slutningen af 1800-tallet spillede jernbanerne en stor rolle i tilfælde af krig - og dem var der mange af i Europa. For at skaffe en hurtig forbindelse mellem Køge-Næstved banen og Slagelse-Næstved banen blev et militært forbindelsesspor anlagt nord for Næstved station.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak