Svar på spørgsmål i det andet forum.

af Bent Hansen, 26/11 2016, 14:17 (2706 dage siden)

Af en eller anden grund kan jeg komme ind her på jernbanehistorisk forum, mens mit kodeord ikke virker på jernbanen.dk, hvor jeg ellers ville have svaret på et spørgsmål om BDLX's grundmalede lokomotiver i Køge.

Først, hvorfor ter nettet sig nu sådan?
Hvad er er der galt? Efter tre forgæves forsøg, lukker adgangen ned!

Begge lokomotiver, hvis identifikation åbenbart var et problem, havde fabriksplader. Jeg tog dem, men desværre blev den ene meget ulæselig, En af maskinerne havde også fået malet oven på klistermærkerne. Vedlagt tre foto:

Et eller andet sted, var der også en, der spurgte om lokomotiverne ved baneanlægget. Se DJKs jernbanen. Jeg vil dog også senere finde de noterede data frem. Om luxenborgeren kan formentlig ses på nette. Du kan jo læse dens nummer![image]
[image]
[image]
[image]
[image]
[image]

Identifikationen er ikke helt entydig. hvilket et af indlæggerne også antyder, så også jeg er spændt på en løsning på lokomotivernes identitet. Fortsæt gerne i den oprindelige tråd! Måske Tommy kan flytte indlægget her?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Faxe Jernbane - FJ
Faxe Jernbane - FJ

Danmarks første privatbane var den smalsporede Faxe Jernbane fra Faxe Kalkbrud til ladepladsen ved stranden, der åbnede i 1864. Banen var i drift helt frem til 1982, hvor lastbilerne overtog transporterne. Her er historien om Faxe Jernbane med fokus på det rullende materiel.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak