Torsdagsbilleder - KRB - Køge Vest

af Steffen Dresler, 10/2 2017, 13:26 (2631 dage siden) @ Holger Sørensen

Kære Holger og Morten

Jeg har simpelthen nydt hvert billede, der er blevet oplagt her på siden igennem lang tid. Jeg har været på ture jeg ikke kendte til og set banestrækninger og andre jernbanemiljøer, der nu for længst er historie. Der har været lidt genkendelsens glæde, ”så det virkeligt sådan ud”? Men laaaaaangt det meste helt nyt og ikke mindst spændende, ”hvad kommer der rundt om hjørnet”? Også at det har eksisteret mens jeg var "noget yngre", fantastisk.
Sidst her med Køge-Ringsted banen. Det er jo ikke bare stations- eller strækningsbilleder, det er jo jernbanekulturhistorie i den store stil, ej ord men billeder. Og så må jeg sige, at de sidste par billeder ”indenfor” Køge station for mig var en oplevelse. Har aldrig på billeder været så tæt på og her se et miljø som jeg er kommet forbi, men aldrig set.
Du skal have tak for at du vil vise dine bane- og strækningsbilleder. For mig givtigt og lærerrigt. Håber at dine billeder må blive bevaret et eller andet sted, hvor eftertiden også kan få glæde af dem.

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak