Avatar

Lille signalgivning

af Thomas Boberg Nielsen ⌂, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, 11/2 2017, 03:34 (2629 dage siden) @ Søren fra KM

Bloksignalet i baggrunden viser jo også kør (igennem) som de to flag. -Som vi desværre ikke kan se farven på, selv om de jo nok er grønne(?)
Det er dog sjovt at se at de er sømmet fast til blokhytten, Steffensen nævner dog ikke hvorfor. Når Stef var til stede var det som regel noget signalteknisk hejs der var i gang. Der står også en uniformeret herre inde i hytten. Uden at have meget forstand på dette kan det måske være fordi næste bloksignal var aflyst?
-S


Kære Søren

Jeg er enig med dig i, at billedet formentlig viser en usædvanlig situation. Det var vel ikke almindeligt, at man sømmede to grønne flag fast til blokhytten og det var (bestemt) heller ikke almindeligt med to-mandsbetjening.

Et gæt kunne være at bloksignalet er midlertidigt forfremmet fra at være bloksignal til at være indkørselssignal og at blokken i sig selv er midlertidigt forfremmet til at være togfølgestation?

"Herren" inde i "herreværelset" (ha, ha) er så trafikuddannet og udfylder rollen som stationsbestyrer, hvad "blokpasseren" vel ikke måtte?

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak