Et værksted med en pressostat

af Oversmeden, 15/3 2017, 21:31 (2570 dage siden) @ Ole Juhl

[image]
Foto 2 ovenfor

Varmtvandsbeholder med pumpe. Ellers ikke rigtig noget bud.
Pumperne (der er 2, trukket af samme remskive, er tydeligvis begge 2 trins - er du sikker på at det ikke er trykluft?


Hej
Hyggelige billeder.

Billede 2
Jeg syntes det ser ret olie"agtigt" eller køler"agtigt" ud, mere end det er luft"agtigt" (bl.a. mangler der køleribber på det der skulle være kompressor)
Desuden er der vandudskiller haner, både på "slampotten" og U-rør til manometre.
På et trykluftanlæg vil det ikke være logisk at placere afvanding der, der vil være logisk at placere en hane i bunden af tanken og man ville slet ikke lave U-røret til manometerne. U-rør tyder på at man ikke kan få alt vandet ud i bunden, men det skal gøres rundt omkring på anlæget. Nej U-rør er ikke fopr at beskytte mod varme, der bruges "grisehaler"

Rør ligner kølevandrør, pumper ligner kølevandspumper, regulatorer bruges til stabilte omdrejninger.
Kan det være et eller andet olielager, f.eks. en eller anden tyktflydende olie der skal holdes varm for at kunne pumpes - f.eks. det der tykke tjærestas, der skal i tandhjul på de trækkende hjul ved bla. Frichs maskiner. Alternativt, kan det været et kølevandslager/system til køling af motorer i testbænk?

Ved nærmere syn så giver et olieanlæg mening om end funktionen udestår.
Trykluft giver ikke mening; der er jeg helt enig med Ole.

Læg mærke til noget sjov. Lige ved siden af nedløbsrøret sidder et lille rundt elektrisk apparat. Dette apparat er i forbindelse med de to store kasser på væggen (en ledning til hver).
I den anden ende er det lille runde apparat fastgjort til en wire med et lod og et trissesystem, som ender i et låg på toppen af den firkantede beholder. Mit bud er at dette er en art stop hvis niveauet blev for højt i den firkantede tank.
Men hvad f...... var meningen med det anlæg?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak