Avatar

Hvad skrivebordsskuffen gemte: 1 scanning.

af Futfar, Kajerød, 1/9 2017, 19:59 (2421 dage siden) @ Erik V. Pedersen

Ja, det må jo siges at være spinkle spor. Hvilken vægt kunne de bære - akseltryk - og hvilken hastighed kunne de befares med?

Hvad angår genbrug af div. "papirligheder", var det jo dengang en dyd at genbruge f.eks. papir der kun var trykt på den ene side. Da man så fik EDB/it systemer, frygtede papirfabrikkerne deres undergang, men det var der så ingen grund til at være nervøs for! Der blev brugt papir som aldrig før! For een ting var jo at have informationer liggende på en "floppydisk", eller hvad man ellers havde til rådighed - senere måske en hardisc - men for en sikkerheds skyld, måtte man hellere tage en kopi, nu da en printer var tilgængelig! Det blev til mange reolmeter "backup" på papir!!!

Min gamle - forlængst afdøde - morfar, plejede at sige: " Hos DSB skal de spare toiletpapir til alle tider, så nu bruger de begge sider; men hør nu minsandten, nu skal man også bruge kanten!"

Hvor citatet stammer fra, er jeg ikke sikker på, men da min morfar ofte var i selskab med Storm P. , kunne han, med stor sandsynlighed, være ophavsmanden.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


... og så kommer toget, Trine
... og så kommer toget, Trine

Dette hæfte på 48 sider udkom i 1972 på Signalpostens forlag. Undertitlen er ´en baneveterans erindringer fra Als og Sundeved´ og er baseret på dagbogsnotater fra Stationsforstander S. S. Nielsen, Sønderborg. Hæftet er i pdf-format og fylder 16 Mb.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak