DSB G 615

af Gunnar W. Christensen ⌂, Store Merløse, 11/9 2017, 11:41 (2391 dage siden)

Jeg er ikke den store ørn til at finde fejl i de historiske data vedrørende diverse lokomotiver m.m., men med hensyn til G 615 så er der noget som bør rettes.
Jeg har fået lyst til at lægge billeder op på min hjemmeside www.tog-billeder.dk fra sommeren 1970 hvor der blev kørt reel plandamp på H.T.J. og O.H.J. Jeg har lige lagt billeder op fra kørslen den 7. juni 1970 på H.T.J.
I Slagelse fotograferede jeg G 615 og ville i den forbindelse se hvad Jernbanen.dk skrev om det lokomotiv. Der står at G 615 blev ophugget i Frederikshavn i 1968 det er ikke helt sandt, se mine billeder fra den 7. juni 1970:[image]

I får hele siden med billederne fra den dag, mine billeder er ikke organiseret så jeg kan angive en speciel URL adresse.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak