Et par sp. om tyske pansertog indsat i DK 9-4 1940?

af Steffen Dresler, 9/2 2018, 17:11 (2260 dage siden) @ Okmj14

Kære Okmj 14

Tak for info og alligevel bliver jeg lidt forvirret og håber du kan hjælpe. Jeg har ikke den pågældende bog her og nu.
Billed 2 du henviser til, er det dette i min tråd?
[image]

Og hvis ja, består Panz 24 da så udelukkende af to ex. CSD type 377 0-C-0T med mellemvogn imellem og hvor der er et og andet MG 34 lignende i dobbeltaffutage. Det synes noget af et overkill at sende et sådan tog afsted og hvor en lastvogn eller panservogn med FLAK eller påprosset HB/KN kan gøre det hurtigere. Og når jeg ser på "mellemvognen" ligner det mere en pansret tender T4, hvis man ser på hjulene?
Vil det sige at MÅLET for dette tog var Oddesundbroen? og IKKE Limfjordsbroen (DET var jo et strategisk nøglepunkt der ville noget, bl.a. med indsættelse af LB enheder?
Hvis jeg læser de tilsendte informationer jeg har fået, bliver BR 93 220 FØRST tilkoblet Panz 23 efter toget blev genindsat i tjeneste. Så hvor er så billedet med dette fotograferet henne, nedenstående?
[image]

Og når man så ser på det omtalte billede af MULIGVIS Panz 23 fra den nye bog "Det´en tysker" herunder (har fået tilladelse, arkiv og copyright BB),
[image]
er det af flere identificeret som fotograferet i Randers, ukendt dato. Og ser man på vogn nr. 3 efter familieportrætopstillingen, ligner det IKKE en type 377, men faktisk på en prik BR 93 220, der angiveligt havde mål ved Lillebæltsbroen.
Såååååååååååååå, nu begynder jeg at undres over BÅDE de hidtil danske informationer og over de udenlandske!

Det KUNNE da være morsomt hvis vi her i fælles hjælp kunne finde et resultat med dobbeltstreg under, ikke sandt:-)

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak