Stedfæst et billede , tak. - særdeles OT

af Bent Hansen, 14/3 2018, 09:10 (2207 dage siden) @ esni

Hej.

Tak for råd.

Min efterhånden omfangsrige arkiv fylder uden fotos, der ligger i skyen, over 4 GB. Og dagligt renskriver jeg på livet løs.

Arkivet har efterhånden været igennem IBM's tekstassistent, Word, Lotus 123, Word Perfect 5.0 (som jeg forlod efter version 9, men stadig finder det bedst af alle.) Nu er det som sagt LibraOffice. Hver skift betyder skader. Stadig opdager jeg, at Lotus har efterladt grafiske æ, ø og å, jeg ikke kan søge på. Selv om det er enkelt at ændre med søg og erstat, så tager det tid - spildtid. Hvorfor tænker udbyderne kun på at tjene penge og holde hinanden ude og ikke arbejde sammen. Hvor mange endnu ubetalte bøder har den gode Bill Gates ikke fået for de numre?????

Nu ved jeg godt, at du anbefalede et nyt styreprogram, men forstår du, hvis jeg siger, at jeg ikke orker og ikke tør. Jeg skal jo også kunne arbejde sammen med mit netværk. Det går vist rimeligt gennem outlook, selv om det er begrænset, hvad outlook kan gabe over.

I øvrigt har jeg min gamle windows-xp med WordPerfect og uden netadgang og uden reklameprogrammer og andet, der bare fylder og ikke gavner. Den skriver jeg artikler på. De skal jo alligevel afleveres uformaterede. Jeg er klar over, at en dag er den stået af, så det er med at bakke op.

Tak, men nej, jeg er blevet for gammel. I stedet køber jeg en ny maskine. Den nuværende er ved at være fuld! Jeg nyder også min aversion. Havde jeg et das, kom han (Bill) ud at hænge der. (Lige som hos grisehandleren i Matador.)

Mvh. BH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak