Avatar

Hvem var damen og herren ved skibsførerens bord?

af Morten Flindt Larsen, København K, 16/3 2018, 15:15 (2225 dage siden) @ Krabsen

Hejsa,

Nedenstående fire billeder er fra en lille serie optaget i 1957 af vistnok to fotografer fra Københavns Foto-Service, som har fulgt et øjensynligt kendt udenlandsk pars rejse med Storebæltsfærgen. Under overfarten spiste parret ved kaptajnens (skibsførerens) bord, noget som det ikke var enhver rejsende beskåret. Det var en gestus, der viser, at der må have været tale om VIP'er. Men hvem var de? Jævnfør flaget på bordet må de have været englændere. Kan nogen af herreværelsets brugere identificere dem? Og hvem var skibsføreren?


Bemærker, at der er dækket til fire ved bordet - incl. tre øl og en vand :-)
Hvor er den fjerde, der har rejst sig fra en snitte - og er det herren med slips på foto tre eller den unge mand med vadsæk og kamera? :-P

her er Margaret i 1964: https://arkiv.dk/vis/1215785

Ja, prinsesse Margaret og lord Snowdon kunne det i nogen grad godt ligne, men jeg er ikke sikker. Snowdon var mere smal i ansigtet og havde et lidt bredere smil. Politiken og Ekstrabladet omtaler ikke noget besøg af dem i 1957, så jeg skal på biblioteket for at se, om der er bid i en af de øvrige aviser. Margaret bar ikke briller, men det kan være, at hun har gjort det, når hun rejste inkognito.

Tak for input.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Farum sten og gruskompagni A/S
Farum sten og gruskompagni A/S

Her er historien om de virksomheder, der blev etableret ved Vassingerød i Nordsjælland i begyndelsen af forrige århundrede: Farum teglværker, Farum kalkværk, Farum kalkbrud, Sten- og gruskompagniet mv. Læs også om den normalsporede Lillerød-Farum Banen.

Læs mere
Billige jernbane T-shirts


Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak