Hvem var damen og herren ved skibsførerens bord?

af Andersen, 16/3 2018, 16:25 (2225 dage siden) @ Lars Henning Jensen

Ham på billedet er lidt for meget "småfed og almindelig" til at være Snowdon - og også lidt for gammel. Snowdon var 27 år i 1957. I øvrigt blev de først gift i 1960 (så vidt jeg har kunne Google mig til; jeg er som bekendt ikke fan af kongelige institutioner, disses repræsentanter og kongerøgelse i det hele taget ...), så de har næppe rejst rundt og ført sig frem på den måde i 1957. Nuvel, faktisk ser man ikke andre på billedet end dem, skibsføreren og så to andre, der synes at være involveret i sceneriet på én eller anden måde, ellers er der støvsuget for mennesker. Så måske har de haft færgen for sig selv, fordi det skulle foregå "tys-tys". Men hvorfor så den tydeligvis helt igennem arrangerede fotografering?

Et fortsat mysterium :-)

God weekend!

vh
LH

Det endegyldige bevis ville være, hvis det kunne opklares om det netop var en ikke-ryger kupé de sad i. Margaret røg som en skorsten :-D
Min teori er nu også at det blot er en opstillet konstruereret reklamefoto-serie eller lignende og parret blot er 'skuespillere' ;-)

Mvh


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MO1877
Odsherreds Jernbane 1899 - 1949
Odsherreds Jernbane 1899 - 1949

Ved Odsherreds Jernbanes 50 års jubilæum i 1949 udgav banen dette jubilæumsskrift, der fortæller om banens forhistorie, bygning og drift fra åbningen i 1899 til 1949. Skriftets annoncer er udeladt men findes i PDF-versionen i Jernbanen.dk´s arkiv.

Læs mere
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak