Bare slap af og nyd billedet, ikke andet

af Steffen Dresler, 14/6 2018, 09:23 (2135 dage siden) @ Torben Jensen

Kære Torben

Tak for synet.

Det billede du spørger om kan faktisk kun være det nedenstående billede af en bindingsværkbygning, der stod til højre (nordlig) for ”Kedelhus og magasin”, fælles for dem begge helt ud til stien langs Sct. Jørgens sø. Selve bygningen ligger for enden af en stig/gang mellem til venstre Drejer/Maskinværksted og til højre den store lokomotivremise. At det sikkert passer (dit billede) med ovennævnte kan du se på bl.a. alt til metal til brokkassen. Det er bl.a. kraft damprørerne der sidder i røgkammeret og forbinder cylinderne til dampsamlekassen + noget andet u/i.


[image]Værkstedsbygning i Statsbanernes værksted ved Søerne i København, udateret.


Herunder kortudsnit (kortet siger 1864-1911) og er derfor lidt unøjagtigt i andre henseender, da bygninger og andet er tilgået, fjernet, bl.a. den omtalte bygning (tror jeg). Det er bygningen med pilen jeg referer til. Det var jo et generelt oversigtskort.

[image]


Bygningen funktion kan jeg ikke se på kortudsnittet og på det ”store” kort fra 24. juni 1912 (sidst rettede) er bygningen ikke mere med, men der er angivet ”noget” vandinstallation i stedet for. Markeret med pil.
[image]
Håber du er enig i mine betragtninger og konklusion!

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak