Er der nogen der ved...

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 28/6 2018, 14:29 (2127 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Mit bud er Ny Banegårdsgade 55 Århus frem til tiden med driftsområderne, hvor det ser ud til, at vognfordeleren for hele landet havde adresse Bernstorffsgade 44, København i Godstrafiksektionen.
Mvh
Georg


Tak Georg, så kom jeg på sporet igen, og jeg tror, at du har løst mysteriet. :-) :-) :-D

Ny Banegårdsgade 55, Århus, er det ikke, for dér havde bygningen trefags vinduer, både til gaden og til gården. Så er der Bernstorffsgade 44, København, i Godstrafiksektionen, og det kan passe med fotoet på dette link med foto af Bernstorffsgade 44 (Ilgodsekspeditionsbygningen), næsten nede i bunden af siden. Her ses i hvert fald flere steder f.eks. pakhusene et antal tofagsvinduer med 2x2 sprosser. Bernstorffsgade 44 ligger lidt anderledes placeret i dag, for man har saneret området et par gange siden 1960'erne.

Her er fotoet, det drejer sig om:
[image]

Og nu er der så selvfølgelig straks nogen der kommer og siger, at jamen de kender da alle personerne på fotoet, for dem har de arbejdet sammen med. Lad høre! :-D

.
---------------------------
.

Mon ????

Hvis det skulle være det gamle Ilgodspakhus- senere Fyffes / A.W. Kirkeby, eller måske snarere de to "ender" / gavle af pakhusene, passer det vel næppe med alle de "gamle" DSB-mærkede Magneto-telefoner" -- så havde der i 1960´erne sikkert (også) været nogle KTAS-by-telefoner -- enten direkte tilsluttet KTAS-nettet eller måske gennem et mindre KTAS-omstillings-apparat, og formentlig med KTAS-magneto-apparater ?????????

Der var også sådanne omstillingsapparater på Gb - hovedbygningen i de store ekspeditionslokaler (Central 5421 (eksp. U /Udgået gods og central 14991 ??? eksp. I / Indgået gods)). Mon ikke de holdt til bygningens nedrivning i 1969.

Kan foto ikke bringes med mulighed for at se det i en større udgave.

Er der noget der ligner et optagelsestidspunkt på fotografiet. Måske et fotofirna / telefonnummer ?

"Den" skal lige "simre" lidt.

Erik V.
http://evp.dk/index.php?page=godsekspeditionen

[image]

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak