Mod Filskov fra Grindsted

af kbayer, 22/7 2018, 16:45 (2099 dage siden)

Den 9/6 1973 - i ugen op til min allerførste sommerferie som lærer i Grindsted kommune, begav jeg mig ud på en vandretur ad skinnerne fra Grindsted til Blåhøj. Der kørte stadig kartoffeltog til Filskov, og senere en sending GKlms godsvogne til Blåhøj. Men den dag i juni var der fredeligt.

Da ikke alle fotos fra strækningen er lige interessante, kommer her et par stykker fra viadukten ved Kolstrupgård, indkørslen til Filskov station, Filskov station, der dog næppe kunne kaldes en station mere - samt et foto fra foråret 1971, hvor jeg tog turen ad banen fra Grindsted til Silkeborg.

Og hvor jeg var alt for nervøs for, om togpersonalet syntes, at jeg var for langsom med at fotografere toget. Havde jeg taget den mere med ro, havde jeg også fotograferet toget forfra! Nå, måske en af jer andre har fotos af tog på Filskov station?

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]


I næste weekend vil turen gå op mod Blåhøj station og stationsarealet i 1973.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

Københavns Frihavns-Aktieselskab
Københavns Frihavns-Aktieselskab

Historien om Københavns Frihavn med fokus på det rullende materiel fra 2-koblede damplokomotiver over Triangel traktorer til tidligere DSB MH rangerlokomotiver. I artiklen er der endvidere links til mange billeder af materiellet.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak