Danmarks Jernbanemuseums samling af lokomotivnummerplader

af Svend, Storkøbenhavn, 9/8 2018, 13:30 (2059 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Efter hvad der er oplyst, har museet ingen konkrete planer for pladerne, deres status har været uændret de sidste 40-50 år, og personligt vil jeg ikke have noget imod, at det forbliver sådan de næste 40-50 år, til hovedparten af de tilstedeværende i nærværende tråd er døde og borte. Så bliver pladerne nemlig bevaret for 'eftertiden', og museet, dets frivillige og dets ansatte kan med lidt held slippe for mere ævl og kævl og sølvpapirshattedameri.

.
Det er rart at få bekræftet at museet ønsker at bevare dem for eftertiden (husk at sætte en seddel på kasserne, så også kommende museumsfolk kender historien).


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak