Avatar

Danmarks Jernbanemuseums samling af lokomotivnummerplader

af Morten Flindt Larsen, København K, 9/8 2018, 13:59 (2059 dage siden) @ Svend

Efter hvad der er oplyst, har museet ingen konkrete planer for pladerne, deres status har været uændret de sidste 40-50 år, og personligt vil jeg ikke have noget imod, at det forbliver sådan de næste 40-50 år, til hovedparten af de tilstedeværende i nærværende tråd er døde og borte. Så bliver pladerne nemlig bevaret for 'eftertiden', og museet, dets frivillige og dets ansatte kan med lidt held slippe for mere ævl og kævl og sølvpapirshattedameri.

.
Det er rart at få bekræftet at museet ønsker at bevare dem for eftertiden (husk at sætte en seddel på kasserne, så også kommende museumsfolk kender historien).

Bavl! Det er kun på grund af nogle konspirationsteorier og beskyldninger, som foregår inde i hovedet på dig og nogle andre rygtespredere, at der er noget at ikke "bekræfte", men afkræfte. Det er så gennemskueligt, at det næsten gør ondt: Først opkaster man en "ikke-historie"; en løgn og en påstand, og så beder man om fra ansvarlig side at få bekræftet, at ens løgn og påstand er ikke er sand. Ren og skær manipulation - men elendigt udført. Om museet noterer sig dette for eftertidens museumsfolk, ved jeg ikke, men jeg agter bestemt ikke som frivillig privatperson at sætte sedler på kasserne, og da slet ikke på din opfordring. Det må du rette henvendelse om til museet.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


DSB C708 1Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak