Avatar

Besøg på Struer Jernbanemuseum 1. august 2018

af Michael Deichmann ⌂, Gribskov kommune, 13/8 2018, 09:08 (2080 dage siden) @ Claus E. Hansen

Det er jo ikke gjort bare at bevare det. Dets anvendelse også i en eventuelt større kontekst er lige så vigtig. Formidling er nøgleordet.
"Vi" der har oplevet tiden bliver nostalgiske ved gensynet af effekterne, men den opvoksende generation har ikke meget ud af sådan en bunke gammelt skrammel uden far eller bedstefar til at forklare. Og hvad så når bedstefar ikke er mere?
De har klart behov for meget mere plads. Det gode er at de har mange af de små ting der forklarer livet på en station, men uden plancher og realistiske opstillinger bliver det håbløst på den lange bane.

Jeg har godt nok lige været i området, men havde ikke muligheden. Jeg har et nyt ærinde deroppe og vil overveje at lægge vejen forbi. Om ikke andet for at nærstudere den P&T Perrontraktor og opmåle nogle dele som min mangler :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Stenlejerne på Sjællands Odde A/S
Stenlejerne på Sjællands Odde A/S

Sjællands Odde består primært af sten og grus, som er ført dertil af skiftende havstrømme. I næsten 100 år blev disse materialer gravet ud, knust, sorteret og fragtet bort, og en 600 mm smalsporsbane med både damp- og diesellok spillede en vigtig rolle i et effektivt transportsystem.

Læs mere
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak