Avatar

MY med tyske nærtrafikvogne først i 80´erne (Århus)

af Carsten B. Thomsen, Frederikshavn, 20/9 2018, 21:23 (2042 dage siden) @ Hans Peter Balle

Hej Carsten

På en familetur i det nordjyske tog min bror, Søren, et billede af en My med en tysk nærtrafikvogn som første vogn. Billedet er taget 1 juli 1968 og jeg mener at det er et sted mellem Hjørring og Frederikshavn, men du er sikkert tilstrækkeligt stedkendt så du sagtens kan se hvor billedet er taget. Samme dag, så vi på Frederikshavn station en anden tysk vogn, muligvis i samme tog.

Mvh
Hans Peter

Hej Hans Peter

Tusind tak for at du vil vise 2 af dine dejlige billeder fra dengang.


[image]

Toget er på vej over broen ("Viadukten") over Frederikshavnsvej umiddelbart øst for Sindal, og er på vej til netop Frederikshavn.
Jeg kan høre MY'ens motorlyd for mit indre øre. På turen fra Sindal til Frederikshavn går det nedad det meste af vejen - når turen går den modsatte vej vestpå kunne en MY høres flere kilometer væk på en stille sommernat, for der skulle arbejdes lidt for at forcere morænebakkerne fra og med Kvissel.


[image]

Som Johnny skriver her, så er vi på Frederikshavn (ny) Havnestation - der på det tidspunkt kun var 8 år gammel - og der er sandsynligvis tale om Nordpilen (Frederikshavn Havn - Hamburg). Et herligt billede - lige til modeljernbanen (citat: EVP) :-)

Hvis du har flere billeder fra Frederikshavn, så ville det glæde mig (og sikkert også mange andre) rigtig meget, hvis du ville vise dem frem.
Selvom jeg også spurgte om billeder i denne tråd, så er der fortsat enkelte detaljer fra Frederikshavn Gl. Station, som jeg endnu ikke har set billeder af, og som måske lige ville sætte prikken over i'et på min model af selvsamme.
På forhånd tusind tak :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak