Avatar

Den genfundne bro

af Morten Flindt Larsen, København K, mandag 01. oktober, 2018, 19:02 (16 dage siden) @ Allan T
redigeret af Morten Flindt Larsen, mandag 01. oktober, 2018, 19:36

Jeg har hørt, at der også er en "gemt bro" i dæmningen på S-banen mellem Valby og Vanløse. Kan nogen be- eller afkræfte det?

Det har jeg også læst, så nu er der forhåbentlig "nogen", gerne nogle friske unge mænd, der bevæbner sig med spader og skovle og tager ind til f.eks. Magnoliavejs villahaver for at verificere. Finder de broen, er jeg sikker på, at de nok skal komme i medierne (hvilket de rimeligvis også gør, selv om de ikke finder broen).

Her er et par kort at gå efter:
[image]
[image]


P.S.
Det ville dog være mere interessant, hvis nogen fandt et foto af stationsbygningen på Roskildevej station, for et sådant er hidtil ikke dukket op i arkiverne.

--
Med vanlig venlig hilsen
אתה אדם סקרן, הא?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Dampvogne ved privatbanerne
Dampvogne ved privatbanerne
En række afsnit fra bogen ´Danmarks Damplokomotiver´ af William Bay udgivet i 1977, er samlet til denne artikel. Den omfatter dampvogne fra Gribskovbanen, Randers-Hadsundbanen, Langelandsbanen og Hornbækbanen.
 Læs artiklen 
Valby Gasværk
Valby Gasværk
Valby Gasværk åbnede i 1907 og fik fra starten leveret kul fra gashavnen i Københavns havn via en 5 km lang jernbane ejet af gasværket. Her er historien om Valby Gasværks jernbane, lokomotiverne og vognene. Læs artiklen 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2018 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen