VVGJ -> TKVJ lok, lidt O.T.

af Steffen Dresler, 18/11 2018, 17:45 (1979 dage siden) @ UTJ

Nu har jeg jo slet ikke skrevet noget om ”fagfællebedømmelse”, men henstillet til, at man for fremtiden anvender et noteværk af de tidligere nævnte årsager.

Og noteværket alene gør jo ikke en udgivelse ”akademisk”, hvad der så end skal ligges i dette. For vi anvender vel alle en metode eller to til at komme frem til den nedskrevne information. Men det giver – som også MFL jo tydeligt bemærker – en langt bedre chance for at informationerne har en bedre validitet og dermed større sandhedsværdi. Og det er vel DET vi alle stræber efter i OGSÅ jernbanehistorie udgivelserne, ikke sandt?

Og Gud forbyde at alt jernbanelitteratur skulle/skal fagfællebedømmes. På den anden side var der jo så nok røget en udgivelse (monografi) eller 15 på den bekostning, sikkert inklusive noget jeg har skrevet et og andet sted i en artikel eller udgivelse:-) .

Men som skrevet, et noteværk der fortæller hvor informationen eksakt stammer fra og i hvilken kontekst og samtidig muligheden for at kunne uddybe en information med en eventuel baggrund eller andet.

Med venlig hilsen
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak