Stillingsbeskrivelser for ansatte ved banerne?

af Steffen Dresler, 2/1 2013, 15:05 (4131 dage siden) @ Steffen Dresler

Godeftermiddag til Thomas, Svend, Ole og Lars (og alle i andre sæ´ følig!)

Tusind tak for jeres svar, det anede mig nok at det var i ordreserierne, men dem har jeg af gode grunde ikke tilrådighed, der ligger på museet.
Det GLÆDER mig, at der er ved at blive gjort "rent" i disse, for som der også står skrevet i et af svarene, mangler der også hér en "kærlig og ikke mindst forstandig hånd". Og generelt er det vel en af de ting, der gradvist også vil blive taget hånd om. Men det er jo et KÆMPEARBEJDE, kræver TID og hvor skal man starte. Det skal jo - som med ordresamlingerne - gøres ordentligt.
Nå, der er jo mødt to nye ansatte på museet idag (og tillykke til dem med jobbet) så nu er der "fuldt hus" igen, men der går jo nok et lille stykke tid, før end de er effektive indenfor deres respektive områder.

Igen TAK for nogle gode svar.

Steffen

NB: Det er jo ikke som idag, hvor der bliver anvendt uanede mængder af tid og ressourcer på dokumentation, personalebeskrivelser, stillingsbeskrivelser, tilrettelser af disse, personalekataloger og en hel masse andre ting. Samtidig besvare spørgsmål fra McKinsey og hvad de nu hedder. Engang imellem skal der så også laves noget, men SÅ er dokumentationen jo iorden, ikke sandt;-). Men da der kan bruges tid til besvarelse, må der jo så jf. logik´en i den (bandeord dyre) McKinsey rapport, kunne ændres nogle arbejdsrutiner = læs fyring.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak