Nyt rømølink og en gætter

af Bent Hansen, 8/9 2018, 09:52 (2051 dage siden)

Hej.

1.
Link

Efter endt opdatering og talrige tilføjelser ligger Rømøbanen igen på min hjemmeside. Adressen er den samme som sidst:
http://bentsbane.dk/roemoe-skinnevejen/

Og så til næste opgave: De andre rømøbaner, der sammen med nye rangerlokomotiver til DSB, eller deres kunder har været over mit bord, men det sidste kommer der nok mere om i et af de førende jernbaneblade.

2.
Gætter
Gætteren går også på min næste opgave. En australier har ønsket noget om et australsk lokomotiv, der i dag befinder sig i Europa på en adresse nær mig. Kan du klare den? Lokomotivdata skal du ikke ulejlige dig med, men får jeg blot navnet på lokomotivet, er jeg tilfreds.
[image]

Billedet viser lokomotivet fabriksplade. Du bedes lægge mærke til ordet replica og længere nede W.A. for West Australien.

Det er min intention at skrive et uddrag af lokomotivets historie på min hjemmeside, når jeg engang kommer så langt. Du får et link her til den tid.

Med venlig hilsen

BH

Nyt rømølink og en gætter

af Bent Hansen, 8/9 2018, 11:48 (2051 dage siden) @ Bent Hansen

Hej.
Til lykke. Navnet er rigtigt. Det var hurtigt. Dataene skulle du ikke have sendt med, som jeg frabad mig, for de er ikke fra det lokomotiv, som pladen viser.

Selv om vi er færdige, kunne det være sjovt at få "min" Annie også. Så skal jeg forsøge senere, som lovet at redegøre for, hvordan der kan være to maskiner (mindst) med samme fabriksnummer.

[image]
Her er min Annie. Der er forskelle. Billedet er fra 2009.

Mvh. BH

Nyt rømølink og en gætter

af Bent Hansen, 9/9 2018, 10:44 (2050 dage siden) @ Bent Hansen

Hej.
Så ligger der et indlæg om Annie på nettet. Her skulle være svar på alle tænkelige spørgsmål i forbindelse med lokomotiver ved navn Annie.

Se hvis du har videre interesse:
http://bentsbane.dk/lokomotivet-annie/

Mvh. BH.

Nyt rømølink og en gætter

af Niels Kroyer, Perth, Western Australia, 13/9 2018, 04:39 (2046 dage siden) @ Bent Hansen

Hi Bent
Jeg har fundet et photo af "Annie" medens hun kørte paa Bennett Brook Railway i Whiteman Park. Whitmant Park ligger ca 18 km NØ fra Perth centrum Western Australia. Bennett Brook Railway er en 2ft (ca 61cm) jernbane som er anlagt i Whiteman Park. Photoet er scannet fra et papir photo da jeg ikke har en negativ scanner. Bagpaa photoet har jeg skrevet: "Annie" replica Bagnall bygget 1990.

[image]
"Annie" Bennett Brook Railway 15 Okt 1994 Niels Kroyer

Mvh
Niels
(Down Under)

ContecRail
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak