Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Nu ophugges fem IC4-togsæt (Generelt)

af Gæst1, 30/3 2017, 09:53 (2556 dage siden) @ Michael Deichmann

Mig bekendt er de største problemer stadig når togene forlader HKT området efter Gentofte station og skal meldes ind i CBTC systemet på vej mod Jægersborg at det ofte går galt og lkf må bede om telefonisk tilladelse af stationsbetyreren for udkørsel fra Jægersborg. Det er jo en situation der ikke er relevant når hele S-banen har CBTC.

Men den overgang sikres jo ved at Siemens nulstiller togene i Køge, som de har gjort længe. Det er mere de 399 andre registrerede fejl, jeg henviser til. Intet ondt ord om Siemens eller Banedanmark her. Det virker bare ikke, det der skulle være den nemmeste del af hele projektet, og det på trods af, at løsningen her er standard, og at leverandøren har haft endog særdeles gode forudsætninger (eksisterende fjernstyring og togene er fra Siemens).
...og netop problemet med overgang var jo forudsat løst i "Test-perioden" ikke i "early Deployment" flere år efter de mange tests. At man så ændrer ordlyden, og nu åbentlyst kalder "Early Deployment" for "Test-periode", er bedrag for højlys dag.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak