Kører ståltoget igen? (Generelt)

af Chris, torsdag 10. august, 2017, 22:13 (849 dage siden) @ Msoerensen

Ja ! Der har været en lang pause medens Kystbanen blev renoveret, men her til aften passerede MZ1457 Kvistgård til sædvanlig tid 21:42. Der var dog kun 5-6 tomme vogne på krogen. Formentlig vil 1457 passere Kvistgård ca. 01:00 for omløb i Helsingør før turen til Ringsted. Omløb var indtil begyndelsen af dette år i Snekkersten, men blev flyttet til Helsingør, formentlig p.g.a. toglængden, -omløbssporet i Snekkersten er ikke særlig langt og samtidig undgås konflikter med tog på Kystbanen, når Ståltoget skulle krydse begge spor.
Ståltoget har kørt tirsdage og torsdage, dog er det udeblevet en del tirsdage i forår og sommer, men jeg mener at torsdagstogene er blevet noget længere. Siden foråret 2017 er det altid med MZ1457.

Ved nogen her i forumet, hvordan ståltransporterne fra Frederiksværk er foregået ? -på lastbil ? -eller har der været givet dispensation til kørsel på S-togsnettet med omløb i Hillerød ?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen