Avatar

Trafikplan for den statslige jernbane 2017-2032 (Generelt)

af Thomas Boberg Nielsen ⌂ @, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, torsdag 30. november, 2017, 09:42 (1239 dage siden) @ andersj

Nu har jeg skimmet planen og nærlæst udvalgte afsnit. Det er en rigtig embedsmandsplan: Man har ophæng i en styrelse, et departement og en minister og en regering. Sidstnævnte hader Togfonden DK og Venstre har i løbet af få år skiftet holdning fra selv at foreslå og elske Timemodellen til nu at hade den.

Omvendt ved embedsmændene godt, at der er et politisk flertal i Folketinget, som vil noget helt andet og som ikke er bange for at bruge dette flertal, når det er nødvendigt. Og ingen ved, om flertallet skifter ved næste Folketingsvalg og ministeren lige pludselig er "rød".

Og i dette oprørte farvand har embedsmændene skullet skrive en plan, der tækkes samtlige politiske holdninger. Det er de faktisk sluppet forbavsende godt fra.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen
På vej med en bog i 2019 om 150 år for Støvring station - og strækningen Randers-Aalborg


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen