Trafikplan for den statslige jernbane 2017-2032 (Generelt)

af Jens Hansen, fredag 01. december, 2017, 08:49 (1226 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Kære Thomas

Forstår din entusiasme for trafikken i Nordjylland, specielt den med "ølturen", den tror jeg, at jeg vil prøve.

Jeg skal ikke forklare eller forsvare trafikændringerne nord for Aalborg, men kan vel nøgternt konstatere, at hvis der i fremtiden skal køre fjerntog nord for Aalborg, så slipper vi ikke for omkostninger til elektrificering og flere nye eltog (når man ikke vil købe hybrid). Dvs. en fastholdelse af fjerntogene nord for Aalborg måske kan løbe op i en investering på 2 mia. kr.

Og når jeg så læste, i svar fra DSB, til Folketinget, at der er under 30 daglige rejsende København - Frederikshavn, ja så kan jeg godt forstå at embedsværket kigger efter løsninger, hvor der fås mere for pengene. Så må politikerne jo prioritere.

DSBs svar kan ses her;

http://www.ft.dk/samling/20161/almdel/tru/spm/739/svar/1430624/1797102.pdf

hilsen og hav en fornøjelig weekend, måske på Skagen Bryghus.

Jens


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
Snabbtåg för 250 km/t
Snabbtåg för 250 km/t

Tomas Larsson har skrevet denne artikel (på svensk) om nye højhastighedstog til DSB samt om den tekniske udvikling af højhastighedstog i Tyskland. Læs bl.a. om de nye Vectron lokomotiver og hvor man får mest for pengene.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen