DSB færdig som operatør af s-tog drift (Generelt)

af bth, onsdag 13. december, 2017, 09:37 (402 dage siden) @ Henrik Hansen


Tror du virkelig at alle politiske beslutninger bygge på kvalificeret analysearbejde, for så må virkeligheden nok skuffe dig

Politik er i dag ikke at forholde sig til virkelighedens problemer, men mere at iscenesætte sig selv og set smart og handlekraftig ud. I dette tilfælde iscenesættelse af en af regeringens mere kontroversielle ministre, nemlig den liberale frontkæmper Ole Birk Olesen, som ved gud ikke er regeringens skarpeste profil.

Forslaget med førerløse S-tog kan sagtens være opfostret i ministerens hjerne og eftersom Ole Birk Olesen er ikke videre kendt for at lytte til eksperter, så kan han køre sig eget one-man show, hvor OBO fremstår som S-togs frelser og passagernes redningsmand. Går det hele alligevel galt, så er det bare 'virkelighedens skyld' - det er i hvert fald ikke Ole Birk Olesens ansvar (Hint Signalprogrammet).

Hej!

Hvis man følger dette link vil man se at nogen i ministeriet har til opgave at "Udredning om omlægning af S-banen til metrodrift". Dette stod også på skemaet den 13/3-2017. Så helt ud i det blå kan det ikke være, og der er faktisk en mulighed for at andre end OBO har fået denne ide.

/Bjørn


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Kalvehavebanen på cykel
Kalvehavebanen på cykel
Pris 120,- kr.
 Læs mere 

DSB plakat 1950

DSB plakat 1950
DSB plakat 1950 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen