ad Lyngbys konservative (Generelt)

af Nordexpress, fredag 12. januar, 2018, 12:34 (372 dage siden) @ caprani

Well, det er nok ikke det, de konservative i Lyngby mener.

"Problemet" er vel nok, at sporvognen ad Ring 3 giver en høj-kvalitets adgang til alle arbejdspladser på ruten og især til campus DTU.

De borgere, der kan stemme i Lyngby - herunder sikkert også en del velbemidlede pensionerede parcelhusejere - mener, at Letbanen vil forringe deres adgang med privatbiler til Lyngby Hovedgade og Lyngby Centrum. Så det er en klar not-in-my-backyard. De vil have Lyngby for privatbiler. Så er der jo også en del af dem, der ikke kan finde ud af at køre rundt om Lyngby ad motorvejen, når de ikke har ærinde nede i centrum, men mener, at privatbilskørsel gennem Klampenborgvej-krydset er en menneskerettighed. Så x x x man på Letbanens regionale betydning.

De fleste af de arbejdstagere, der får en god transportmulighed fra Glostrup eller Herlev til arbejdspladserne undervejs og i Lyngby, stemmer jo ikke i den kommune.

Endelig er der den almindelige frygt for noget, man ikke har prøvet. På en af Øresundskonferencerne var der for et par år siden en kvindelig svensk politiker, der holdt et langt indlæg om farligheden for børn og trafik ved at lade en sporvogn køre gennem gaden. - Uanset, at dette praktiseres tusindvis af gange hver dag over hele Europa.

Tag Letbanen med i Jeres aftenbøn!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk






Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen