Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Transformerstation ved Helgoland (Billedegætterier)

af Steff, 29/1 2018, 20:37 (2269 dage siden) @ caprani

Go´aften Klaus med flere.

Dum åbenhed er en dyd blandt rigtigt mange mennesker, nok mest fordi de ikke tænker over det og de eventuelle konsekvenser det må få (for andre). Fik de selv "en på torsken" skulle de såmen nok råbe op.

Vi har diskuteret det før her på siderne, og "plejer" og "de andre har tilgang" mv., er jo udbredt anvendt som undskyldning for at retfærdigøre egen manglende omtanke og egoistiske tilgang.

Jeg tænker her på deling godstogs- og særtogsplaner og andet, der er tjenstligt og bliver delt blandt "vennerne" af DSB- og BDK ansatte. Igen ligesom de "morsomme og harmløse" videoer, hvor der p.t. er røget over 1000 unge i gyngen. "Vi vidste ikke, tænkte ikke over, de andre gjorde det også" o.s.v.

Skrevet før her på siderne, "hvad skader det", "vi har ret til for vi betaler skat" og alle de andre - undskyld udtrykket - dumme undskyldninger her anvendt.

Se nu bare det sidste sikkerhedsbrud, hvor en stor flok soldater tæsker rundt i udlandet og kan åbenbart ikke træne uden anvendelse af diverse apps, resultat; deres ruter og hvor de er, er langt ud på internettet som reklame for denne app. "Vores kunder anvender dem i Nordjylland, på Bornholm og i Afghanistan".

Nå, det var jo egentligt ikke det der var temaet, andet end at man bør tænke sig om, hvad man skriver, hvor, hvorledes og på hvilket medie. Altså tænke over om den information nu også er nødvendigt for forståelsen for det emne man nu er en del af, bl.a. også her på siderne.

Så, "have a safe and secure" aften;-)

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRailSvenska-lok
Jernbanehumør
Jernbanehumør

´Og så var der den om …´. Morten Flindt Larsen har samlet en lang række historier og vittigheder fra jernbanernes univers ved at gennemgå tusindvis af gamle jernbaneblade, tidsskrifter, dagblade m.v.. Tilføj selv dine egne bedste jernbanevittigheder.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak