Lille Syd overdragelsen og Roskilde Festival (Trafikpolitik)

af Svend @, torsdag 22. marts, 2018, 17:20 (333 dage siden) @ Frank Poulsen

Nu har jeg aldrig selv været på Roskilde festivallen, men jeg har da kørt fra Køge til Roskilde med ganske almindelig tog, mens der var Roskilde Festival og mens der var andre tog der kørte fra Roskilde til Festival og retur. De normale tog standsede ikke på stedet men kørte bare igennem. Kan så godt være der kun er timedrift og ikke halvtimedrift, for at få plads til festivaltogene, det kan jeg ikke huske. Men det er vel ikke anderledes end når der er sporarbejder og alt mulig andet. Det skrives jo bare ind i kontraktren med Lokaltog at i den periode kan de kun køre timedrift, hvis det er sådan de gør i dag. Jeg ser ikke det store problem.

.
Hvis de kan få det til at passe med udtynding af den normale trafik og kørsel med tog til og fra festivalpladsen ..... og endda får det skrevet ind i kontrakten, er det jo fint. De kan nok få nogle fif fra DSB om, hvor stort omfanget er (herunder materielstørrelser, personaleforbrug, billetsalg til togene osv)

--
Svend

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Nakskov Sukkerfabrik
Nakskov Sukkerfabrik
Nakskov Sukkerfabrik blev opført i årene 1882-83 og er i dag den sidste overlevende sukkerfabrik på Lolland. Læs her om fabrikken med de tilhørende saftstationer samt det omfattende roebanenet og de mange smalsporede damp- og diesellokomotiver.


 Læs artiklen 
3 advokat tilbud
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen