80 kr ekstra for månedskort til metroen (Generelt)

af andersj, Aalborg, lørdag 05. maj, 2018, 10:50 (763 dage siden) @ PD Hansen


Næste trin må være særskilte priser på busser? Måske endda gradueret: S-bus dyrest, A-bus lidt mindre, og resten helt i bund?

I Takst Vest er der forskel på prisen for busrejser og togrejser undtagen i Nordjylland hvor alle rejser foregår til buspris. Hvis der både indgår bus og tog beregnes hele rejsen til togpris.

Eksempelvis koster det 77 kr. med toget fra Randers til Aarhus, mens det koster 59 kr. med bussen med Rejsekort før rabat.

Mellem Viby Jylland og Aarhus H koster det 17 kr. med letbane (når den åbner) eller bus mens det koster 22 kr. med Arriva eller DSB med Rejsekort før rabat.

Det betyder så også at hvis man køber en DSB kontantbillet fra Viby J til Aarhus H til 24 kr. så har man en dagsbillet til zone 1 og 3 i Aarhus pga. omstigningsområderne. Det samme kan gøres i Odense ved at købe en kontantbillet fra Odense Sygehus til Odense station.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen