Nyt design til SA/SE (S-tog) (Generelt)

af Scharfenberg, torsdag 14. juni, 2018, 11:41 (218 dage siden) @ Henrik Hansen

Måske du burde forholde dig til de faktiske problemer som DSB kunder oplever, i stedet for at gå efter budbringeren - det ville klæde dig, men fornægtelse er jo også en tilgang til et problem, men det løser sjældent noget!!!!!!

Men, Henrik, du fornægter jo selv alle de problemer, som jernbanen - og DSB og Banedanmark - står med. Kunderne er med rette frustrerede over det meget bøvl, der har været især i maj og juni efter en ellers lovende start i januar. Men det er altså for let bare at antage, at DSB og BDK hader kunderne.

Jeg kunne oprigtig godt tænke mig, at du søgte inden for banen - enten en infrastrukturforvalter eller en jernbaneoperatør - og afprøvede dine mange gode, konstruktive tiltag på virkeligheden. Men vær forberedt på, at mange af dine tiltag i virkelighedens verden ikke har gang på jord. Simpelthen fordi tingene ofte er mere komplicerede end som så. Min insiderviden siger mig, at man faktisk strækker sig meget langt for at please kunderne. Men det er altid det muliges kunst.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen