Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvornår kan der frigives IC3 (Trafikpolitik)

af Henrik Hansen ⌂, Vejen, 1/7 2018, 16:41 (2125 dage siden) @ SEB

Ja det er altid underholdende - Så længe det bare er de andre det går ud over.... Den dag det går ud over en selv, så er det knapt så underholdende - Faktisk er det en skandale! Der er bare ikke nogen der omtaler det, for det berør jo ikke Sjællænderne (endnu). Men i bund og grund kan det jo også være ligemeget med den offentlige transport, for ALLE kan da bare køre i egen bil - Også de små børn og alle de ældre som har mistet kørekortet grundet dårligt helbred - Bilen er da ligeglad. Og vi andre, vi morer os kosteligt over alle de spøgelsesbilister der kører rundt på må og få... :(


Det er en skandale - hverken mere eller mindre !!!

Jeg overværede tilfældigt afgange med IC-tog fra Vejen kl. 15.50 - der var ikke noget kønt syn. Alt for mange passagerer, til alt for lille et tog, og alle kom da heller ikke med.

Toget bestod af et IC3 togsæt, hvoraf en vogn var spærret til børneguide, så der røg lige omkring 1/3 af pladserne. Allerede ved ankomsten til Vejen var toget fyldt, faktisk mere end fyldt. Togføreren have valgt at tage ophold i betjent førerrum og forsøgte at dirigerer slagets gang fra vinduet med høj tale og fagter - det havde måske været pænest, at komme ud på perronen for at forklarer situationen, men næ nej, det var mere sikkert i førerrummet.

Efter at desperate passagerer, både ældre og familier med børn, forgæves havde forsøgt at komme med, vælger lokomotivføreren af lukke dørene, heldigvis uden at nogen kommer i klemme. Nu annoncerer togføreren ud af vinduet at resten må tage togbussen til Kolding, der køre fra forpladsen - problemet er bare at den netop køre i dette øjeblik. Hvis nu togføreren allerede ved ankomst til Vejen, havde bevæget sig ud på perronen og henvist til togbussen, så ville mange have kommet en time før frem, men i bedste DSB stil, skal man helst være lidt på bagkanten af begivenhederne.

Det virker besynderligt at DSB har tog nok til at betjene Roskilde Festivalen med ekstra tog, men samtidig mangler materiel til den eneste afgang mod København om søndagen fra Esbjerg.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak