Hvornår kan der frigives IC3 (Trafikpolitik)

af andersj, Nordjylland, søndag 01. juli, 2018, 21:34 (171 dage siden) @ Henrik Hansen

Ja det er altid underholdende - Så længe det bare er de andre det går ud over.... Den dag det går ud over en selv, så er det knapt så underholdende - Faktisk er det en skandale! Der er bare ikke nogen der omtaler det, for det berør jo ikke Sjællænderne (endnu). Men i bund og grund kan det jo også være ligemeget med den offentlige transport, for ALLE kan da bare køre i egen bil - Også de små børn og alle de ældre som har mistet kørekortet grundet dårligt helbred - Bilen er da ligeglad. Og vi andre, vi morer os kosteligt over alle de spøgelsesbilister der kører rundt på må og få... :(

Det er en skandale - hverken mere eller mindre !!!

Jeg overværede tilfældigt afgange med IC-tog fra Vejen kl. 15.50 - der var ikke noget kønt syn. Alt for mange passagerer, til alt for lille et tog, og alle kom da heller ikke med.


Det virker besynderligt at DSB har tog nok til at betjene Roskilde Festivalen med ekstra tog, men samtidig mangler materiel til den eneste afgang mod København om søndagen fra Esbjerg.

Man skulle tro at DSB havde alle muligheder for at genoptage driften med IC tog til Esbjerg nu hvor der ikke kører nogle IC3 nord for Langå. Kystbanen er desuden lukket nord for Hellerup og der kører ingen myldretidstog hele ferien. Det kan simpelthen ikke passe at man ikke kan køre ET/ER til Odense/Kolding/Lunderskov og derefter skifte til et IC3 eller IC4 fra Odense/Kolding/Lunderskov det sidste stykke til Esbjerg. I weekenderne kører der endda næsten udelukkende IC4 og IC3 i regionaltogene på Syd- og Nordvestbanen - der kunne man køre med dobbeltdækkere.

Det vil vel maksimalt tage 3 togsæt at opretholde en timedrift mellem Kolding/Lunderskov og Esbjerg, så det tyder mere på at man ikke vil end at man ikke kan.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen