Hver femte tager bussen fra Aarhus til København (Trafikpolitik)

af nicolajpaaske, søndag 08. juli, 2018, 13:16 (1081 dage siden) @ UTJ

Jeg tror, at fjernbusserne fortsætter deres vækst - og DSB deres tilbagegang. Som det er i dag, så går der næsten ikke en dag hvor eftermiddagsmyldretiden går i stå pga. en sporskiftefejl, køreledningsnedfald, nedbrudt tog og jeg ved ikke hvad.

Der er ingen tog Langå-Aalborg, Valby-Frederikssund, Hellerup-Helsingør og Kolding-Esbjerg er intercitytogene aflyst fordi det arbejde der er gjort, ikke var godt nok. Man skulle mene der var ledige IC3, nu hvor de ikke kører Langå-Aalborg, men nej. Det er heller ikke længe siden at halvdelen (eller flere) af alle sjællandske regionaltog var aflyst. Normalprisen adspejler simpelthen ikke hvad man får, og prisen går alligevel kun en vej: op.

Måske, det ændrer sig lidt, når alle disse arbejder bliver gjort færdige. København-Ringsted kommer vel også til på et tidspunkt at reducere køretiden, eller skal det bare bruges som endnu en køretidsreserve?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


DB Cargo

Jernbanebøger

Internationale tog via Øresund

Internationale tog via Øresund
Pris 180 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen