"Nu bliver IC3-togene opgraderet" (Generelt)

af Peter Christensen, tirsdag 10. juli, 2018, 15:49 (318 dage siden) @ Jens Hansen

Så vidt jeg husker fremgår det af Banedanmarks seneste fremlagte anlægsplan 2018 - 2030, at det kun er måske at disse togsæt skal ombygges til ERTMS. Og hvis de ikke skal, ja så bliver de vel heller ikke renoveret!

Tja, enten så kender de rette i DSB ikke ud fra BDKs idéer eller også tror DSB ikke længere på signalprogrammet.
Dog har en større teknisk omgang rumsteret i en tid og det var måske klogt med alle de usikkerheder, som BDK pt. omgiver sig med.
Hvem siger at signalprogrammet vil følge den sidste tidsplan?
Skrider dem, så står du blot med nogle endnu mere slidte tog.
Omvendt, skulle BDKs tidsplan - meget mod forventning - holde, så kan aftaler om reservedele vel laves i trin, så der kun bestilles til et givet antal togsæt efterhånden som både eftersyn og signalprogram udvikler sig. Ulempen kan være højere priser, men risikoer er jo at købe en kæmpe bunke stumper og så ikke få brug for dem....


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Med P 917 over Sjælland
Med P 917 over Sjælland
Lars B. Christensen har igen været i avisarkivet og har fundet denne levende beretning i Dagens Nyheder en søndag i 1935. I artiklen beskriver journalisten, hvilken oplevelse det var, at køre med på maskinen fra København til Korsør.


 Læs artiklen 

Lokomotivfabrikker


Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen