"Nu bliver IC3-togene opgraderet" – stadig sæder fra 80'erne (Generelt)

af Hedegaard, tirsdag 10. juli, 2018, 21:00 (349 dage siden) @ mpp

4-mands opstillingen fungerer godt hvis du rejser sammen med venner eller familie. Men hvis du er solo-rejsende, så opstår der gerne et hav af gener undervejs.

- Enten får du et oplader-kabel i hovedet (hvis du sidder ved vinduet) eller også får andre dit oplader-kabel i hovedet (hvis du sidder ved gangen)

- At arbejde på din computer betyder at du optager al bordplads for vedkommende der sidder overfor dig.

- Har du baggage med som du skal have adgang til flere gange under turen, så er du nødt til at vælge en gangplads. Vælger du en vindueplads har du valget mellem at placere din taske på bordet (igen optager du bordplads for vedkommende overfor), eller du skal placere den på gulvet, hvilket giver endnu mindre benplads, både for dig og vedkommende overfor.

- Du kan ikke hvile dig normalt, da du hele tiden skal passe på hvor dine ben befinder sig.

- Du skal flette dine ben sammen hver gang din sidemand skal smide skrald ud, hvilket som regel er i blinde, da han eller hun har svært ved at se under bordet.


- Husk at IC3 også bruges til nat-rejser, hhv. til Hamburg og mellem landsdelene. Her er denne sæde opstilling endnu værre, da alle prøver på at få noget søvn, men de fleste kan ikke sidde behageligt uden at genere deres medrejsende.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Ambulancetoget holder klar
Ambulancetoget holder klar
Denne artikel stammer fra bogen ´Eventyret om Jernbanen´ af J. Fr. Lawaetz, Jespersen og Pios Forlag 1935. Den handler om, hvad der sker når alarmen lyder over Godsbanegården og hjælpetoget rykker ud med hjælpevogne, redningsvogne og ambulancevogne.
 Læs artiklen 
Assens Sukkerfabrik
Assens Sukkerfabrik
De danske Sukkerfabrikker opførte i 1883-84 Assens Sukkerfabrik, der i over 100 år var en stor og vigtig arbejdsplads i Assens. Læs i denne artikel om fabrikkens historie med fokus på roebanesystemet og de lokomotiver, der befarede det. Læs artiklen 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen