Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Aftale med Region Midtjylland om Skjern-Holstebro (Trafikpolitik)

af Jimmy, 16/9 2018, 19:13 (2043 dage siden) @ andersj

Endnu et eksempel på politikerne går rundt med hovedet under armen, kan ikke se hvor den ekstra service er ved at udlicitere endnu mere jernbanetrafik. Hvis man skal fra Struer til Ringkøbing/Skjern, eller omvendt så skal man i fremtiden skifte tog i Holstebro kan sgu ikke se hvad fordelen er i det. Man vil gerne udlicitere jernbanetrafikken fordi man tror man kan få en bedre service til billigere penge. End det koster at have DSB til det.

Hvor er den bedre service henne, alle Arrivas tog er enmandsbetjente og det er Lemvigbanens tog også. Togene er ikke særlig bekvemme, elendige sæder, det trækker ved vinduerne med kold luft, motorlarm, intet togpersonale.

Hele Nordvestjylland bliver hægtet af det øvrige jernbanenet. Forbindelserne til København fra bl.a. Thisted, Struer, Holstebro, Herning, Skive, Viborg forsvinder også det bliver med flere togskifte og i elendige tog. Men nuvel så må der jo bare nogle flere busser og privatbiler ud på vejene.

Utroligt at politikerne ikke tager ved lære af andre lande der har fundet ud af at alt det udlicitering ikke duer.

I et moderne samfund har vi valgt at der skal være visse service tilbud, bl.a. Offentlig transport, postvæsen, sygehuse, Politi, m.m. Ja det koster penge for denne service, ja så lad det koste. Men politikerne har kun en tanke for øje besparelser og forringelser.

Politikerne siger selv at der skal flere mennesker i arbejde, men hvad gør staten selv de skærer ned og spare og spare udlicitere m.m. Så en masse statsansatte bliver fyret/afskediget og flyttet rundt med uden nogen fornuft i det der foregår.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak