Tønder-Tinglev (Generelt)

af SBRH @, Tønder, onsdag 19. september, 2018, 23:14 (90 dage siden) @ Anders Madsen

Kære Søren

Nu vi er på disse kanter, vil du være venlig at give en opdatering på Tønder-Tinglev-strækningen efter Banedanmark udsendte høringsbrevet ”Høring om en eventuel nedlæggelse af Tønder-Tinglev banen”?

Det er muligt, at jeg sover i timen og det tidligere har været fremme her i forummet, men hvad er der sket efter at Styregruppen STTS og de gæve folk i Landsforeningen Danmarks Jernbaner mfl. har sendt høringssvar?


Vi har i STTS ikke hørt noget nyt eller modtaget nogen form for tilbagemelding. Til gengæld arbejder vi ihærdigt videre og vinder stadig små politiske landvindinger, små ja, men de er der. :-)

Jeg kan dog løfte sløret for, at vi arbejder på en ny høring først i 2019 med forskellige udviklingsperspektiver, som kommer til at handle om mere end Tønder-Tinglev-banen, selvom banen vil være omdrejningspunktet.

--
mvh
Søren Rødgaard Henriksen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Brammingeulykken
Brammingeulykken
Den 26. juli 1913 skete en af de værste jernbaneulykker i Danmarks historie, da Tog 1029 - også kendt under navnet ´Emigranten´ - afsporedes umiddelbart vest for Bramminge station. Ved ulykken omkom 15 personer, ligesom mange blev hårdt såret. Her er hele historien.
 Læs artiklen 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.
Mail til Jernbanen.dk


Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen